30 d’octubre del 2015

“Ciudadanos” l’engany i la perversió dels conceptes

Ja he sentit dir un parell o tres de vegades, com a mínim, a la Cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya que la proposta de JuntsxSi i la CUP va “contra la Democràcia”.

No senyora! La proposta que fa JuntsxSi, no va contra la Democràcia, va a favor de la Democràcia! I obeeix un mandat democràtic. En tot cas va contra la Llei, la Llei que impedeix als catalans ésser i pronunciar-se sobre el seu futur. Contra la Llei que nega la Democràcia, però que també nega la legitimitat democràtica dels catalans com a subjecte polític.

Si clar! La senyora Arrimades, com una “doña Rogelia” que parla per boca de l’Albert Rivera, fa el posat que ell no es veu en cor de fer. Però la senyora Arrimades, com fa doña Rogelia , té un discurs "carcant" i en aquest cas sense cap tipus de gràcia. Un discurs curt, però embustero.

Els unionistes, els tres partits principals de l’Unionisme, es va passar la campanya, principalment el PP, negant l’evidència que les eleccions del 27 de setembre fossin unes eleccions plebiscitàries – el referèndum que no ens havien deixat fer-. Que com que no podíem comptar vots comptaríem diputats. I així ha estat. Després quan el resultat els ha semblat que podria ésser interpretable a favor seu han acceptat “pulpo” com animal de companyia. Ara resulta que “va ser un plebiscit” i com que els independentistes van quedar a tocar el 48% dels vots el 52% restant està contra la independència de Catalunya.

És aquesta la perversió de Ciutadans, dir el que no és, mostrar el que no són i anar enredant al personal. Les ments més suspicaces enllà l’Ebre, poques que tinguin la gosadia de dir-ho públicament , ja s’han adonat que els números no els quadren. Que els independentistes han vorejat el 48% dels vots i que els tres partits que han jugat la carta unionista en prou feines ha superat el 39%.

Abans, els unionistes tenien un discurset fàcil, era el 70% dels catalans, "la majoria silenciosa" que no volia la independència. Ara, adopten un nou discurs, "és el 52% que no vol la independència", perquè no han votat a favor. Obliden que en contra, realment en contra, només ha votat el 39%. Però clar un partit com “Ciudadanos” no pot permetre que aquesta evidència els esguerri el seu discurs.

Per això diuen que es va contra la Democràcia, perquè ells fan els seus números i resulta que el SI no ha arribat al 50%. Tant li fot que el No ni tan sols hagi arribat al 40%. Tant els fa que el bloc unionista només tingui 52 diputats mentre que l’independentista que en té 72 és majoria absoluta al Parlament de Catalunya. Ells continuaran dient que la resolució del JuntsxSI i la CUP va contra la Democràcia. És mentida! Però ho repetiran els cops que calgui, fins que molta gent oblidi els números, oblidi els resultats i cregui que els unionistes van guanyar les eleccions - el Plebiscit!- del passat 27 de setembre. Bé a Espanya, la seva premsa, l'única d’Europa que ho va veure així , els ho va fer creure a una gran part dels espanyols. Una gran part dels espanyols que ara deuen estar al·lucinant de com és que els independentistes tenen més diputats i han triat com a Presidenta del Parlament a Carme Forcadell

30 d’Octubre de 2015

1 comentari:

  1. Menteix...que alguna cosa queda.
    I mite'ls! Ja comencen a sortir a la llum les seves malifetes! I el que ens queda per veure.

    ResponElimina