3 d’octubre del 2015

Presentar-nos o no presentar-nos el 20 de desembre?


Això és com quant ets d’una companyia d’assegurances. Veus que no t’ho fan bé, que el preu és molt car per les prestacions que et donen i decideixes marxar, canviar de companyia.

Els avises amb temps i et prepares per fer-te’n de la nova. Mentre però estàs cobert per la companyia vella, fas servir els seus serveis i si cal fer un “parte” , el fas! Doncs el mateix passa amb el Congrés de Diputats, mentre continuem formant part de l’Estat espanyol, mentre no hàgim marxat, hem d’utilitzar tots el serveis. Mentre en continuem formant part ens hem de presentar al Congrés de Diputats, com més junts millor.

Una altra cosa és si a les votacions, com fa l’Scotch National Party al Parlament britànic, només votem allò que ens interessa.

No aconseguir una bona representació al Congrés es deixar la porta oberta a la conformació de majories que ens aniran a la contra i minories que ens intentaran enredar fent creure a la gent que són els bons.

Si entrem amb força al Congrés igual no els queda més remei que fer un Govern espanyol “de amplia majoria” amb lo qual tots s’hauran de treure la careta i mostrar el seu rostre més nacional espanyol. Igual així aconseguim que alguns d’aqui se’n acabi adonant de tot.

3 d'octubre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada